Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KOWA

KOWA

Kowa SV 10x50 Binocular

kowa-sv-10x50.jpg

AAoV 49,9 °
Relatív fényerő 25
Polikarbonát belső test könnyű, de erős szerkezetű
A nitrogénnel töltött víz- és ködbiztos minden időjárási teljesítményt garantál
A tetőprizmák kisebb, könnyebb, karcsúbb 
A KR bevonat egy speciális bevonat keveréke, amely javítja a lencse teljesítményét és megkönnyíti a tisztítást

Ára: br. 89 000 ft

rendelésleadás KOSÁR menübe


 

 

Kowa 8.5x44 Genesis XD44 Binocular

kowa-8.jpg

Az GENESIS44 sorozatú binokulárok abszolút felső kategóriás távcsövek. Az alkalmazott alacsony színszórású XD lencsetagoknak és a C3 prizmabevonatnak köszönhetően a kép világos és kristálytiszta, a színhűség pedig szinte tökéletes.

44mm-es frontlencse, 8,5-szeres nagyítás, XD lencsetagok 7 fokos látószög/ 122,3m látómező 1000m-en, közelpont 1,7m , Rendkívül világos, éles és kontrasztos kép , valósághű színek.

 

Közelpont:

1,7 m

Lencse típusa:

XD-üveg

Tömeg:

940 g

Felhasználási terület:

Madármegfigyelés; Vadászat; Túrázás; Koncert, színház; Állatkert, szafari; Rendészeti alkalmazás

Garancia:

10 év

Nagyítás:

8,5x

Objektívátmérő:

44 mm

Valódi látómező:

Látómező 1000 méternél :

122 m

Betekintési távolság:

18,3 mm

                   

Ára: br. 317 000 ft

rendelésleadás KOSÁR menübe

 

 

Kowa 10x56 BD56-10 XD Prominar

kowa-10x56-bd56-10-xd-prominar.jpg

A Kowa Prominar BD 10x56 XD binokulár az új Prominar BD XD sorozat 56 mm-es szériája, amit elsősorban a vadászok igényeihez igazítva fejlesztettek ki. De azok számára is ajánlja a gyártó, akik a mindennapos használat során ragaszkodnak a prémium eszközhöz, valamint a gyengébb látási viszonyok (szürkület, hóesés, köd) között is világosabb képet adó, nagyobb lencseátmérőjű modellekhez.

A Kowa Prominar BD 10x56 XD távcső ott segít, ahol a 8x-os nagyítású modell már nem nyújt elég teljesítményt. A 10x-es nagyítás azonos távolságból többet megmutat a részletekből, és a látómező is csak minimálisan (0.1 fokkal) csökken, ami észrevehetetlen. Az eszköz kitűnik a mezőnyből magas minőségű optikájával, ultrakönnyű, ám mégis masszív felépítésével, valamint nagyon kicsi közelfókuszával (3 méter!) - akár ilyen közelről is megfigyelheti vele a természet életét, rejtett titkait. A távcső belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, így ellenáll az esőnek, hónak és a légköri nedvességnek is.

A 10x-es nagyításhoz társuló 56 milliméteres lencseátmérő ideális a vadászok, illetve más, szürkületi megfigyelést végzők számára - ez a kombináció még mindig elég fényt juttat a szembe ahhoz, hogy szürkületben is világos, tiszta képet kapjunk.

Új megoldások a magas képminőségért

A prémium képalkotásért több tényező is "felel" a Kowa Prominar BD 10x56 XD távcsőben. A gyártó saját fejlesztésű, Prominar XD lencsetagjai gondoskodnak a színi hiba extrém mértékű visszaszorításáról, valamint a nagyon magas képkontraszt biztosításáról, a teljes látómezőben.

A 99 százalékos vagy a feletti fényhasznosítást a binokulár tetőélprizmáin alkalmazott C3 bevonat garantálja. Ennek a bevonatnak is köszönhetően a távcső világosabb és élesebb képet alkot versenytársainál, mi több, még a színek pontos visszaadását is biztosítja. Ugyanezen célt szolgálják a minden lencsén és minden üvegtagon alkalmazott, többrétegű optikai bevonatok is.

Szintén az optikai fejlesztéseknek köszönhető a binokulár nagyon kicsi, mindössze 3 méteres közelfókusza - akár ilyen közelről is megfigyelhetik vele az élővilágot; a vadak, madarak, általában az állatok viselkedését.

 

Ára: br. 169 000 ft

rendelésleadás KOSÁR menübe